Nöje

Bianca Ingrosso vill utredas för PMDS

Efter att ha upptäckt ett tydligt i mönster i hennes psykiska mående har Bianca Ingrosso nu bestämt sig för att ta tag i problemet. Nu ska hon utredas för PMDS.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Tv-profilen delar frikostigt med sig av sin vardag och sitt liv i sociala medier och i realityprogrammet “Wahlgrens värld.” Nu öppnar hon upp om ett problem hon verkligen vill ta tag i.

Satte in spiral efter abort

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso har öppnat upp sig om att hon tampas med bekymmer när det kommer till hennes psykiska hälsa och menscykeln. I vintras berättade hon öppet om en abort som väckte starka känslor hos henne och hon valde sedan att sätta in en spiral. Spiralen skulle dock visa sig innebära en del prövningar och hon har tidigare pratat om att den gör så ont att hon varit nära på att svimma av smärta.

Problem med ångest och panikkänslor

Nu berättar hon i en vlogg till sina följare att hon har många problem som är relaterade till hennes cykel, bland annat att hon haft problem med ångest och panik, och bara legat och skakat i hemmet. Hon säger själv att det inte är normalt att må så dåligt och därför kommer hon nu att utreda om hon lider av PMDS, ett tillstånd där man inför mens drabbas av symtom som depression och ångest, skillnaden är bara att de avtar så snart mensen kommer. Ungefär tre till fem procent av alla som menstruerar beräknas ha diagnosen. “Jag ska faktiskt kolla upp det där för det finns tydligen tabletter man kan få så att man inte mår så himla, himla dåligt”, säger hon i vloggen.

Läs även:

Bianca Ingrossos överraskning – på allsångsscenen.

Nu släpps Bianca Ingrosso på Spotify!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen.

Hör när Bianca Ingrosso tar ton – och sjunger i ny reklamfilm för CAIA.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!