Nöje

Efter Bianca Ingrossos återförening med Phillipe Cohen – nu öppnar hon upp om stora utmaningen

I april blev Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ett par igen, efter några månader isär. Men efter återföreningen dök en oväntat utmaning upp som minst sagt präglar parets vardag.

Foto: Instagram @flippcohen/@biancaingrosso

Genom åren har paret gjort slut och blivit tillsammans flera gånger och nu är de alltså återigen ett par. Denna gång innebar dock relationen en förändring som skulle visa sig vara minst sagt utmanande.

Planen om att skaffa barn får vänta

I Biancas senaste vlogg pratar hon om eventuella framtida barn. Bianca har länge påpekat att hon önskar bli en ung mamma men nu har svaret ändrats något. Detta har sin grund i att familjen inte längre består av enbart två hundar, utan tre. Under tiden paret var isär skaffade nämligen Phillipe hunden Ted som nu ska bli en del av flocken med Biancas hundar Dino och Sami. “Nu lever jag i ett hem med tre hundar och det är nog bland det värsta jag varit med om”, säger hon i vloggen.

Foto: Instagram @flippcohen

Mycket stress över hundarnas behov

Enligt Bianca innebär det nya hemmalivet att hela tiden känna stress över “skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och det är alltid stökigt.” Hon menar att man alltid behöver städa upp efter någon. “Det är så skönt när man är själv och får vara helt egoistisk och inte bli störd. Så jag känner typ nu att jag inte vill ha barn på väldigt länge. Vilket är väldigt olikt mig. Men just nu känner jag att jag inte vill ha barn på ett tag utan att jag vill vara egoistisk”, säger hon i vloggen.

Läs även:

Bianca Ingrosso vill utredas för PMDS.

Bianca Ingrossos överraskning – på allsångsscenen.

Nu släpps Bianca Ingrosso på Spotify!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen.

Hör när Bianca Ingrosso tar ton – och sjunger i ny reklamfilm för CAIA.

Foto: Instagram @flippcohen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!