Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bachelor 2021 – Simon och Sebastian startar podcast

Bachelorkillarna Simon och Sebastian, som precis sökt kärleken med ljus och lykta, har nu meddelat att de startar en podcast. Enligt killarna är det en podd som kommer “våga prata om känslor.”

Foto: Pressbild TV4

Efter en nervkittlande final i programmet Bachelor gav Simon sin sista ros till Elvira och Sebastians ros gick till Ida. Sebastian och Ida är fortfarande tillsammans fick vi veta i uppföljningsprogrammet som var inspelat i somras. Även Simon och Elvira höll ihop ett tag men gick nyligen ut med att de gått skilda vägar.

Nu har istället Bachelorette säsongspremiär och realityprofilen Julia Franzén står i strålkastarljuset denna gång i hennes jakt på kärlek.

Läs även: Julia Franzén är årets Bachelorette.

När Simon och Sebastian gästade podcasten “Lillelördag” under onsdagen meddelade de dock att de hade en rolig nyhet. Killarna berättade att de kommit så nära varandra och funkar så bra ihop att de har bestämt sig för att starta en podcast. Podcasten har ännu inget namn men om innehållet säger Simon i ett meddelande till Nyheter24 att många har reagerat positivt på dem som förebilder för yngre killar. “Att vi är genuina och vågar prata om känslor som tyvärr inte är så vanligt i den machokultur vi lever i, och det är något vi vill fortsätta med”, skriver han i meddelandet.

Läs även:

Efter Bachelor 2021 – Elvira och Simon har gjort slut.

Bianca Ingrosso efter finalen i Bachelor: Oerhört elakt.

Källa: Lillelördag

Foto: Pressbild TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!