Nöje

Efter Bachelor 2021 – Elvira och Simon har gjort slut

I onsdags var det dags för final i Bachelor Sverige 2021 och ungkarlarna fick äntligen sina lyckliga slut… eller?

Foto: TV4

Finalen av Bachelor rörde upp en hel del heta känslor hos både deltagare och tittare. Efter åtta veckors dejtande valde ungkarlarna Simon Lindström och Sebastian Martinsson till slut de tjejer som de ville skapa en framtid med.

“Valde fel tjej”

Bachelor-killen Sebastian gav sin sista ros till deltagaren Ida Nordfors, som glatt tog emot rosen. “Sebastian är verkligen en drömkille och en kille som jag har drömt i hela mitt liv”, sa hon efteråt.

Även Simon Lindström gjorde sitt val, som föll på deltagaren Elvira Svensson – ett val som vissa tittare ansåg vara så fel att de kommenterade på det på sociala medier efter finalen. “Jag hoppas för Er skull att det håller i sig men jag tyckte att du valde fel tjej”, kommenterade till exempel en besviken tittare ett inlägg på Instagramkontot bachelorse.

Detta ledde i sin tur till att Bianca Ingrosso röt ifrån mot olyckskorparna. “Ni kan fortfarande tycka det ni tycker men önska Simon och Elvira lycka till. Va snälla!”, skrev hon i en story.

Har gått skilda vägar

Nu har dock olyckskorparna fått rätt: i en intervju med Nyheter24 berättade Simon att han och Elvira har gått skilda vägar.

Några som däremot har hållit ihop är Sebastian och Ida, enligt Ida själv:

“Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenhet, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje”, berättar hon för Nyheter24.

Läs också:

Bianca Ingrosso efter finalen i Bachelor: Oerhört elakt

Bachelor 2021 – de fick sista rosorna i finalen

Nu kan du söka till Bachelor 2022 – ansökningen har öppnat på TV4!

Bachelor Sverige 2022: dubbla bachelors igen

Källa: Nyheter24

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!