Nöje

Bella Hadid om sin uppväxt: Jag var den fula systern

Bella Hadid berättar i en öppenhjärtig intervju att hon ofta jämförde sig med sin syster Gigi under sin uppväxt: “Jag var den fulare systern. Jag var brunetten”, säger hon.

Foto: Instagram @bellahadid

Bella Hadid är en av världens mest eftertraktade och mest välbetalda modeller. Men i en intervju med Vogue berättar Hadid att hon såg hon sig själv som Gigi Hadids “fulare syster” under sin uppväxt:

“Jag var den fulare systern. Jag var brunetten. Jag var inte lika cool som Gigi, inte lika utåtriktad. Det var det vad folk sa om mig. Och tyvärr är det så, att när du får höra något så många gånger, så tror du på det”, säger Hadid och fortsätter:

“Jag undrar alltid hur en otroligt osäker tjej med ångest, depression, dålig självbild, ätstörningar, som hatar när folk rör vid henne, som har intensiv social ångest – varför började jag i den här branschen?”

Foto: Instagram @bellahadid

Opererade näsan vid 14 års ålder

För Vogue berättar Hadid även om den näsoperation som hon genomgick redan som fjortonåring och hur hon ser på ingreppet idag:

“Jag önskar att jag hade behållit mina förfäders näsa. Jag tror att jag hade växt in i den”, säger Hadid, som även hävdar att hon inte har genomgått några övriga skönhetsingrepp:

“Folk tror att jag har [genomgått många operationer] på grund av en bild av mig som tonåring där jag ser svullen ut. Jag är ganska säker på att du inte ser ut som du gjorde när du var tretton, eller hur? Jag har aldrig använt fillers. Jag har inget emot dem, men de är inget för mig. Folk som tror att jag har lyft mina ögon eller vad det nu kallas – det är ansiktstejp! Ett urgammalt knep.”

Källa: Vogue

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!