Nöje

Världspremiär för Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaeus nya låt

I det sista avsnittet av Benjamin Ingrossos eget program Benjamin’s, där kända gäster bjuds på både musikframträdanden och god mat, blev det premiär för Ingrossos nya låt som är ett samarbete med ingen mindre än Björn Ulvaeus.

Foto: TV4

I avslutningen av den tredje (och sista) säsongen av Benjamin’s fylldes Ingrossos restaurang av flera olika gäster, däribland Edward af Sillén, Emma Wiklund, Harpo, Parisa Amiri och Abba-legendaren Björn Ulvaeus.

Björn Ulvaeus: “Lite tragisk”

Under avsnittets gång blev det världspremiär för Ingrossos nya låt, som han har skapat tillsammans med Ulvaeus. Låten ha kommit till efter att Ingrosso skickat ett röstmemo med en melodi varav Ulvaeus svarade att han gärna skrev en text till musiken:

“Jag fick den här unga killen som får vara lite tragisk på det sättet, som man kan vara när man är 25. Dramatisk och liksom, allting är slut. Man känner allting väldigt, väldigt starkt. Någon som har övergivit honom och han är så tragisk, och det är så jävla svårt”, berättar Björn i avsnittet.

Enligt Ingrosso blir det förmodligen inga fler säsonger av Benjamin’s – i programmet berättar artisten att han “verkligen vill lägga ner några år nu på att bara bo i en studio och uppträda på scen”.

Lyssna på låten från programmet här!

“Jag har fortfarande aldrig varit på en sommarturné”, säger han. “Jag har liksom aldrig haft tid för det så i sommar ska jag ut på min första sommarturné. Min dröm är att kunna göra det här jag gör, vara artist och låtskrivare fast i en större del av världen. Det är ju en chansning och ett jävla hårt arbete men det är en dröm jag har.”

Benjamin Ingrosso Björn Ulveaus I Had It All And Let It Go

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!