Nöje

Bianca Ingrosso om försoningen med Pernilla Wahlgren: “Blev en krock”

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens relation har inte alltid varit enkel, det avslöjar entreprenören i Carina Bergfeldts talkshow på SVT. “Hon har verkligen behövt distansera sig emotionellt för att hantera sitt liv”, säger Ingrosso om sin kända mamma.

Foto: SVT

Det var när Bianca Ingrosso, 29, nyligen gästade Carina Bergfeldts talkshow på SVT som hon berättade att hon var nära att gå in i väggen i höstas – något som hon tidigare har delat med sig av i Söndagsångest med Malin Norlander.

“Det märktes väldigt mycket i höstas att jag hann inte njuta, inte landa. Jag kände att jag började nudda på den där väggen som folk pratar om”, berättar hon. “[Jag] började få en massa symtom på utbrändhet. Frossa och sen jättevarm. Mina händer blev som klor. Min käke stängde av helt.”

Vändpunkten blev en resa till kursgården Baravara vid Siljan, där Ingrosso kunde “försonas” med flera personer.

“Vem behövde du försonas med?”, frågar Bergfeldt.

“Mig själv, jättemycket. Mamma, absolut. Vi har inte gått i clinch, men varit på helt olika resor vid samma tidpunkt”, säger Bianca och fortsätter:

“Min mamma, som ni alla vet – ikonen Pernilla Wahlgren – jag älskar henne. Hon har absolut inte haft det lätt. Hon har verkligen behövt distansera sig emotionellt för att hantera sitt liv. För att kunna hantera fyra barn som ensamstående kvinna, ha massa olika jobb, alltid vara på turné, alltid byta resväska, hämta oss, släppa av och det ena och det andra.”

Ingrosso tillägger att det enda hon ville ha från sin mamma var hennes närvaro och kärlek – och det var däri kruxet låg:

“För att hon skulle kunna hantera mig behövde hon distansera sig. Ju mer distans, desto mer ville jag ha. Det blev en krock. Sen när jag fick flytta och vi fick mer distans så kom det naturligt till slut. Jag fick henne utan att behöva be om det, och hon fick mig utan att jag behövde dra ut det. Och det har varit väldigt vackert, att det kom naturligt.”

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!