Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bilderna på Dan Stevens (Skönheten och odjuret) i CGI-dräkt är helt fantastiskt roliga

Vi har skrivit mycket om Skönheten och odjuret och vi kommer inte släppa ämnet riktigt än. Nu har det kommit ut behind-the-scenes-bilder som visar hur det verkligen såg ut när filmen spelades in. Dan Stevens i CGI-dräkt kommer göra din dag, kolla in klippet!

Foto: Disney/Skönheten och odjuret (2017)
Källa: Youtube/@DisneyFan365 & @clevvernews

Om du också älskade den nya filmatiseringen av Skönheten och odjuret kommer du troligtvis vilja se ett klipp på hur det ser ut bakom kulisserna. Dan Stevens som spelar odjuret har på sig en CGI-dräkt som ger honom odjurets kroppshållning och storlek. Hans ansikte är täckt av prickar för att kunna sätta samman hans ansikte och mimik med odjurets. Det vi inte kan sluta undra över är hur Emma Watson (Belle) kunde hålla sig för skratt när den vackra balscenen spelades in?

Det var faktiskt inte balscenen som var svårast att spela in. Regissören Bill Condon säger att “bli vår gäst-scenen” var svårast, enligt Clevver News. Anledningen är att allt var animerat, förutom Belle. Emma Watson satt alltså ensam vid ett bord och agerade mot ingenting. Vilken fantastisk skådespelare hon är!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!