instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

“Bingo & Julia” – trailern för nya realityserien är här

Av: Metro Mode

I slutet av augusti är det premiär för Prime Videos nya realitysatsning Bingo & Julia, där vi får följa kändisparet i deras fartfyllda vardag. Nu är trailern för serien äntligen här!

Bingo Rimér och Julia Franzén är aktuella med sin alldeles egna realityserie, Bingo & Julia. I ett pressmeddelande beskrivs serien på följande vis:

I nya serien Bingo & Julia erbjuds tittarna en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns underbara, händelserika lyxliv. Paret bjuder in oss till att följa dem i Stockholm, Marbella och Jämtland. Utöver glamouren, får vi även ta del av de varma och något galna familjerelationerna. Julia, som har levt ett liv bestående av lyx i USA och Spanien, har nu blivit inkastad som styvmamma tillsammans med Bingo och hans barn, styvbarn och ex-fruar. En bonusfamilj som inte liknar någon annan med tre barn, exfrun Katrin Zytomierska, familjesemestrar i Marbella och gemensamma sommarställen i Stockholms skärgård. Humor, konflikter och kärlek garanteras. 

Bingo & Julia har premiär på Prime Video den 25 augusti. Säsongen består av sex stycken 30 minuters avsnitt, med ett nytt avsnitt tillgängligt varje fredag. Spana in trailern nedan!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår