Nöje

Blake Lively ber Kate Middleton om ursäkt: “Grämer mig”

Blake Lively ångrar att hon gjort sig lustig över spekulationerna kring Kate Middleton, det medger hon på Instagram: “Snacka om att jag grämer mig över det”, skriver hon i ett inlägg på plattformen.

Foto: Instagram @blakelively/Shutterstock

Liksom Kim Kardashian, 43, är Blake Lively, 36, en av de kändisar som skämtat om Kate Middletons, 42, frånvaro under senare tid – något som nyligen visade sig bero på att prinsessan drabbats av cancer.

Bad om ursäkt på Instagram

Det var under fredagen som prinsessan av Wales offentliggjorde att hon drabbats av cancer och genomgår cellgiftsbehandling. Samma dag publicerade Lively ett inlägg i sin story på Instagram, där hon bad om ursäkt för att tidigare ha skämtat om kungligheten:

“Jag är säker på att ingen bryr sig idag men jag känner att jag måste säga detta. Jag gjorde ett fånigt inlägg om ‘photoship-misslyckandet’-hysterin, och snacka om att jag grämer mig över det idag. Förlåt”, skrev stjärnan.

I det numera raderade inlägg som Lively hänvisar till gjorde hon reklam för sitt mocktail-företag med hjälp av en tydligt retuscherad bild. Detta var en anspelning på Kates Mors dag-bild, som var tänkt att stävja skvallret om hennes förehavanden men istället gav upphov till mer skvaller då den visade sig vara manipulerad.

Lively skämtade även om Middletons så kallade försvinnande, något som har gett upphov till en hel del spekulationer online under de senaste månaderna. I själva verket genomgick prinsessan en planerad operation i januari, och i samband med detta meddelade hovet att hon inte skulle återuppta sina kungliga plikter förrän efter påsk.

I sin senaste hälsouppdatering bad Kate om “tid, utrymme och avskildhet” under tiden som hon genomgår sin behandling.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!