instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Blossas saffransglögg kommer tillbaka

Av: Metro Mode

Varje år sedan 2003 har Blossa lanserat en årgånsglögg med en smak som byts ut året efter. Men kanske har du fallit lite extra för någon av smakerna – och om det är den från 2010 du gillade bäst så kommer nu goda nyheter från Blossa!

Foto:@blossasverige, Unsplash

På sitt Instagramkonto skriver Blossa att de har en “gyllene” nyhet – närmare bestämt Blossa Glögg Saffran, som har vissa likheter med årgångsglöggen från 2010. De beskriver glöggen som en vitvinsglögg med toner av saffran, kryddnejlika och kardemumma, och skriver att den kan serveras såväl varm som kall.

Annons

Och nyheten går inte obemärkt förbi – i kommentarsfälten syns flera glada tillrop: “Äntligen något bra som återkommer” skriver en användare, “Åh så peppad på denna!” skriver en annan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

EN GYLLENE NYHET! 🥃 Minns du vår årgångsglögg från 2010? Nu lanserar vi en produkt på samma tema, nämligen Blossa Glögg Saffran – en vitvinsglögg med toner av saffran, kryddnejlika och kardemumma som kan serveras både varm och kall. 🔥❄️ Blossa Glögg Saffran finns från den 2 november i Systembolagets ordinarie sortiment, artikelnummer 90078

Ett inlägg delat av BLOSSA (@blossasverige)

Glöggen finns i Systembolagets ordinarie sortiment från och med den 2:a november.

Läs också: Blossa glögg 2020 – här är årets smak

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår