Nöje

Britney Spears har förlovat sig – visar upp förlovningsringen i ny video

Efter den turbulenta tiden och kritik mot Britney Spears förmyndarskap har nu stjärnan förlovat sig. Britney publicerade igår ett filmklipp där hon visar upp en förlovningsring tillsammans med kärleken Sam Ashgari.

Foto: Instagram @britneyspears

I filmklippet syns en överlycklig Britney hålla upp den stora diamantringen i olika poser bredvid den blivande maken Sam Ashgari. Som caption till videon har hon skrivit “I can’t fucking believe it” följt av flera emojis med diamantringar och en stor mängd utropstecken.

“Önskade få sitt liv tillbaka”

I juni vittnade Britney om hur åren under förmyndarskap sett ut och hur hon anser att hennes pappa, i egenskap av förmyndare, har missbrukat förtroendet. Hon sa då inför rätten att hon önskade få sitt liv tillbaka. Jamie Spears har tjänat stora summor på upplägget och allt sedan kampanjen “FreeBritney” blossade upp i sociala medier för ett år sedan har fansen varit oroliga för hennes mående och situation. I augusti valde Jamie Spears att kliva åt sidan och avsäga sig förmyndarskapet.

Tvångsmedicinering och tvingad att uppträda

I sitt vittnesmål berättade Britney bland annat om hur hon tvingats använda preventivmedel trots att hon vill ha fler barn, att hon blivit tvångsmedicinerad och att hon blivit tvingad att arbeta och uppträda. Med den nya förlovningen verkar dock vissa saker gå i rätt riktning för stjärnan och hon ser lycklig ut på filmklippet tillsammans med den nyblivna fästmannen.

Läs mer:

Fansens teori: Britney Spears hemligt gift och skild med tidigare fästmannen under förmyndarskapet.

Britneys pappa ger upp förmyndarskapet.

Britney Spears slutar sjunga professionellt enligt uppgifter.

Domaren har nekar till Britneys önskan om att byta förmyndare.

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!