Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Detta hatar personalen på McDonalds att du gör

Regelbundna besök till McDonalds är vanligt i de flesta familjer. Men vet du att det finns en mängd saker som personalen stör ihjäl sig på? Vi berättar vilka nedan.

Foto: Pexels

I och med betalningsautomater minskar kundkontakten drastiskt på flera snabbmatsställen. Däremot är det vanligt att de har drive-thru och det innebär ju en del kontakt med middagssugna gäster. Det finns faktiskt en mängd saker som irriterar personalen till vansinne.

Spana in listan nedan för att ta reda på om du är en mardrömskund eller inte. 

Lämnar kvar ditt skräp på bordet

Avfallsstationerna står där av en anledning! Det är inte svårare än att äta sin mat att faktiskt städa upp efter sig också. Personalen uppskattar inte att behöva gå och plocka efter dig när det är så lätt att slänga sina egna rester. 

Blir arg när de försöker hjälpa dig

När beställningarna blir krångliga kan personalen ibland tipsa om att göra det på ett annat sätt, som kanske till och med gör det billigare för dig. Bli inte arg på personalen när de försöker hjälpa dig, det är inte trevligt!

Ropar “Hallåååååå” samma sekund som du kör in i deras drive-thru

Otålighet är inte heller ett charmigt och uppskattat drag hos kunder. Tar det en kort stund innan någon tar kontakt med dig så kan det ha en anledning, du är inte den enda kunden på plats, kom ihåg det!

När du gör en jääättelång beställning

Det är inte heller alltid så populärt att komma med en jättelång beställning. Framförallt inte om du ska ha tusen olika dipsåser och massa speciallösningar. 

När du ber om något absurt

Försök hålla dig så mycket som möjligt till menyn. Det är klart att man kan ha några specifika önskemål men du behöver inte dra det hur långt som helst!

När du inte vet vad du vill ha

Veliga människor är något av det värsta som finns när man är stressad. Försök bestämma dig i god tid och se till att ha plånboken redo!

När du äter på toaletten

Det kan låta konstigt, men det händer tydligen oftare än man tror! Det finns bord i restaurangen av en anledning!

Läs även:

15 saker din frisör stör sig på att du gör.

11 saker du inte bör göra hos doktorn – enligt vårdpersonalen själva.

Detta stör sig flygpersonalen på – 8 saker du inte bör göra när du flyger!

Detta hatar kassapersonalen när du gör – 10 saker att undvika nästa gång du handlar!

Inspiration: Buzzfeed

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!