Nöje

Detta säger din favoritglass om dig

Den glass du väljer i frysdisken säger mer om din personlighet än du kanske tror. Spana in glassarna nedan för att ta reda på om det stämmer in på dig!

Foto: Unsplash/GB

Sedan barnsben är glass någonting som många av oss är riktigt svaga för, framförallt när sommaren och värmen kommer. Det finns en hel uppsjö att välja mellan och många av oss föredrar samma sort år efter år. Är du en livlig isglass med spring i benen, en skojig 88:an eller en mogen och stilfull Magnum? Spana in sorterna nedan för att ta reda på vad dina glasspreferenser säger om dig!

Läs även:

Isglassdrinkar – 7 festliga drinkar perfekta att svalka dig med i sommar!

Kakor eller pizza – ditt stjärntecken avslöjar vad du alltid har hemma.

Här är Göteborgs bästa glassbarer sommaren 2021!

Här hittar du Stockholms bästa glass sommaren 2021.

Här är Malmös bästa glassbarer sommaren 2021.

5 urgoda och enkla recept på nyttig bananglass.

Källa: Mitt Kök

Solero

Solero

Du är en nostalgisk typ som tycker om ditt jobb och har lyckats bra i karriären. Du tänker gärna tillbaka till en tid som inte präglades av krav och måsten men försöker samtidigt att leva i nuet – trots att du inte lyckas så bra. Försök att släppa taget lite grann och plocka fram ditt barnasinne – det behövs då och då!

Nästa bild
Vaniljglass

Vaniljglass

Du älskar ordning och reda och har ofta kalendern i högsta hugg. Du är lugn och trygg så länge du känner att du har koll på läget. Du tycker mycket om att umgås och äta middag med vänner och familj, och pratar gärna om gamla minnen.

Foto: McDonalds

Nästa bild
Jordgubbstrut

Jordgubbstrut

Du är en person som älskar att njuta av det livet erbjuder och står ofta med båda fötterna stadigt på jorden. Skogen och friluftsliv är ofta högt upp på din önskelista och du finner meningen med livet när du spenderar långa dagar ute i naturen.

Nästa bild
Sandwich

Sandwich

Du är inte en person som tar ut svängarna och håller dig helst till trygga och säkra kort när det gäller kläder och inköp. Du sticker helst inte ut för mycket och är en favorit bland dina nära och kära då du är en pålitlig person som alltid ställer upp!

Nästa bild
Ben & Jerry's

Ben & Jerry's

Du älskar att lägga pengar på dig själv och att unna dig saker. Du lägger inte mycket tankeverksamhet på sparkapital utan beställer hellre en massage eller god middag på restaurang. I slutet av månaden är alla pengar slut, men du ångrar ingenting!

Nästa bild
Glassbåt

Glassbåt

Du har alltid haft en stor kärlek till havet och tänker ofta på när du var liten och lekte vid stranden. Du älskar och längtar efter lukten av tång, ljudet av vågor och båtar.

Nästa bild
88:an

88:an

Du är en skojig person, alltid med glimten i ögat, och skämtar friskt med din omgivning. Du är också väldigt ödmjuk och ställer alltid upp för nära och kära om någon har problem.

Nästa bild
Magnum

Magnum

Du klär dig ofta stilrent och tycker om att känna dig finklädd. Mode och kläder är ett stort intresse och det syns. Däremot kan du ha lite svårt att öppna upp för nya människor men hamnar lätt i centrum när du känner dig bekväm!

Nästa bild
Isglass

Isglass

Din barnsliga sida är ofta närvarande och du har inte mycket till övers för att sitta still. Du är en spontan person som älskar att lära känna nya människor. Du är ofta glad och full av energi!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!