instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

9 otippade produkter i Gwyneth Paltrows webbshop

Av: Cecilia Persson

Vill du ha doften av Gwyneth Paltrows vagina hemma i vardagsrummet? Det naturliga svaret för de flesta av oss borde vara nej, men tydligen ska den ha toner av blommor och cederträ – och finns som doftljus på hennes sajt Goop. Vi har valt ut 9 andra produkter hos Goop som också får oss att höja på ögonbrynen. 

Foto: Goop

2008 startades sajten Goop av Gwyneth Paltrow, som slog igenom som skådespelare men som på senare år har blivit en internationell hälsoprofil. Idag är Goop en etablerad wellness-sajt och webbshop, men för ett tag sedan blev de vitt och brett omtalade när de dömdes till att betala böter på 145 000 dollar för att ha gjort “ogrundade” påståenden om att jade-ägg som de säljer ska kunna hjälpa till med både hormonproblem och problem med blåsan.

I början av 2020 var Goop och Gwyneth Paltrow återigen tillbaka i strålkastarljuset, då de lanserade doftljuset “This smells like my vagina” som, ja, enligt Gwyneth Paltrow själv ska dofta som hennes underliv. Något otippat, kan man tycka, då ljuset enligt produktbeskrivningen ska ha doftnoter av pelargon, cederträ, citrus och bergamott.

The Guardians krönikör Hadley Freeman menar att Gwyneth tar för lite betalt för sin vagina, då ljuset “bara” kostade 75 dollar på Goop (det är redan slutsålt), men lyfter fram att det faktum att hon pratar så mycket om sin vagina har bidragit till att sajten och varumärket idag är värt drygt en kvarts miljard dollar.

Vi har tagit en titt på Goops något otippade utbud och valt ut 9 andra märkliga produkter. I dagsläget levererar Goop inte till Sverige, men om någon av dem fångar ditt intresse (kanske dildon för drygt 33 000 kronor?) hittar du säkert ett sätt att få hem den ändå. Du hittar alla produkterna i bildspelet här nedanför!

 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår