Nöje

Dominika Peczynski om relationen med Anders Borg – är nykär

Tidigare i sommar gick Dominika Peczynski ut och berättade att hon och Anders Borg skulle skiljas – men paret verkar ha löst sina problem då Dominika nu uppger att hon är “nykär” i Anders.

Foto: Instagram @dominikapeczynski

I juni meddelade Dominika Peczynski att hon och maken Anders Borg skulle skilja sig efter tre och ett halvt år som gifta:

”Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande”, skrev Peczynski på Facebook.

Dominika Peczynski: “Gav mig ingen uppmärksamhet”

Snart visade det sig dock att skilsmässan i själva verket inte innebar någon separation. I en intervju med Stoppa Pressarna berättade att Peczynski problemen uppstod när Anders “valde att läsa tidningar på sin Ipad och nonchalerade henne” istället för att umgås.

“Han gav mig ingen uppmärksamhet, jag blev sur och övertalade Anders att skilja sig”, berättade Peczynski – men tillade att hon och Borg fortfarande var förälskade tänkte fortsätta leva tillsammans som pojk- och flickvän.

“Nykär”

Nu verkar det som om fnurran på tråden mellan makarna är löst. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Dominika att hon är nykär i Anders:

“Jag är så kär i den här karln. Hoppas han är lika kär i mig. Tror att han är det”, skriver hon och fortsätter:

“Love of my life. Inne på åttonde året. Det är nästan ett helt decennium, det. Men fortfarande nykär.”

Foto: Instagram @dominikapeczynski

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!