Nöje

Drew Barrymore kallade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard galen – ber om ursäkt

Drew Barrymore ber nu om ursäkt efter att ha kallat rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard för “galen”: “Allt jag vill är att vara en bra människa”, säger skådespelerskan i en video.

Foto: Skärmdump

Skådespelerskan och tv-personligheten Drew Barrymore är en av de kändisar som har yttrat sig om rättegången mellan de före detta makarna Johnny Depp och Amber Heard som pågår i Virginia i USA sedan mitten av april.

Det var i ett avsnitt av sitt eget program, The Drew Barrymore Show, som Barrymore kallade rättegången “galen”:

“Jag vet att detta är två människors riktiga liv och jag vet hur det är att ha ditt liv offentliggjort. Jag förstår alla känslor, men de luftar all denna information som ingen behövde känna till. Det är galet!”

Foto: Skärmdump

Ber om ursäkt på Instagram

Efter att flera tittare reagerat på Barrymores kommentarer och kallat dem för “okänsliga” har skådespelerskan nu bett om ursäkt:

“Det har kommit till min kännedom att jag har sårat folk genom att bagatellisera [rättegången mellan] Johnny Depp och Amber Heard och jag vill be om ursäkt för detta”, säger Barrymore i en video på Instagram och fortsätter:

“[Jag] uppskattar alla som sa till eftersom detta kan vara ett tillfälle för mig att lära”, säger hon. “Allt jag vill är att vara en bra människa och jag uppskattar detta väldigt mycket och jag kommer lära och ändra mig på grund av det.”

Läs även:

Johnny Depp förtjänar en ursäkt om han vinner mot Amber Heard säger komikern Bill Burr.

Amber Heards sjuksköterska vittnar om drogmissbruk och svartsjuka.

Källa: Independent

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!