Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömjobbet – bli professionell chokladsmakare åt Marabou

Alltså, tänk att få sitta och äta mängder av choklad varje vecka och dessutom få betalt för det. Drömmen! Nu kan det bli verklighet, för företaget Mondolez är på jakt efter en chokladsmakare (vi dör).

choklad-smakare-chokladsmakare-puff-marabouFoto: IBL/Unsplash

Mondolez står bakom märken som Oreo, Toblerone, Milka och även Marabou. De letar efter någon som kan jobba som chokladsmakare och hjälpa dem att ta fram och hitta de perfekta smakerna för deras nya produkter. Vilket betyder att du måste smaka på otroliga mängder choklad (vilken lycka).

Tyvärr är det ingen heltidsjobb så du får tråkigt nog bara äta choklad tisdag-torsdag, men vad gör väl det? Då kan du passa på att äta så mycket som möjligt och till frukost, lunch och middag. Det krävs ingen tidigare erfarenhet som provsmakare, så det är fritt fram att söka. Den enda haken är att jobbet är i Reading i England, men vad gör en inte för lite choklad? Här kan du ansöka om jobbet. 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!