Nöje

Efter Paolo Robertos svek – träningsprofilen har hittat en ny kärlek

Elin Härkönen har träffat en ny kärlek efter exet Paolo Robertos svek. Nu berättar den nya pojkvännen, Anthony Yigit och hur känslorna tog form – när han fortfarande var i en annan relation.

Foto: Instagram @breakitandyouwillmakeit/@digityigt

Våren 2020 avslöjades Paolo Roberto under ett sexköp. Det ledde till att den dåvarande flickvännen Elin Härkönen fick offentlighetens ljus riktade på sig. Paret gick dock skilda vägar kort därefter.

Möttes under realityserie

Under inspelningen av en realityserie på TV4 förra året mötte hon dock kärleken på nytt. Träningsprofilen träffade nämligen Anthony Yigit som delade hennes intresse för träning och hälsa och de fann snart varandra. Anthony var dock i en annan relation under samma tid, men paret gjorde slut ett tag efter inspelningen avslutats och strax därefter blev Elin och Anthony ett par.

Anthony har dock varit tydlig med att han inte lämnat ex-flickvännen för Elin, även om han förstår att det kan se så ut. Sedan juli i år har paret gått ut med ömhetsbetygelser för varandra på sociala medier. Elin skriver själv i ett inlägg att hon är lycklig, att det känns magiskt och att kärleken “svämmar över.”

Läs även:

Här är företaget som väljer att köpa upp hela Paolo Robertos matlager!

Här är företagen som har brutit med Paolo Roberto.

Paolo Robertos flickväns första ord – efter hans hemska beslut.

Foto: Instagram @breakitandyouwillmakeit/@digityigt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!