Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Efter tragedin på Astro World: Nike skjuter upp sitt samarbete med Travis Scott

Dödssiffrorna fortsätter stiga efter Travis Scotts konsert den femte november. Nu skjuter Nike upp lanseringen av de nya sneakers som utformats i samarbete med rapparen.

Foto: Instagram @astroworld

Travis Scotts samarbete med Nike, ett par sneakers vid namn Air Max 1 x Cactus Jack, skulle ha släppts i december i år. Efter att tio personer nu har avlidit efter den tragiska händelsen i Houston, Texas, skjuts lanseringen upp.

Nikes officiella uttalande kom endast några timmar efter att det rapporterades av ännu en person har omkommit av skador från Scotts konsert på Astroworld: en nioårig pojke vid namn Ezra Blount.

Kaos bröt ut

Ezra Blount satt på sin pappas axlar när nedräkningen inför konserten började. De stod långt bak i publiken eftersom hans pappa, Treston Blount, tänkte att det skulle vara lugnare där.

Men när konserten började utbröt ett sådant kaos att Treston knuffades ner på marken och tappade medvetandet. När han vaknade var sonen borta och efter febrilt letande nåddes han av nyheten att hans son vårdades för sina skador på sjukhus – skador som han nu har avlidit från.

Kunde inte se eller höra

Travis Scott har kritiserats hårt för sitt agerande under framträdandet. Scotts advokat Ed McPherson menar dock att artisten själv inte kunde avbryta konserten på grund av säkerhetsprotokoll som gjorde att beslutet låg hos showens producenter.

McPherson sa även att man ser väldigt lite från scen: “Du kan inte se de här sakerna. Du kan definitivt inte höra något. Det har var mitt i natten och det gör att saker smälter samman på scen. Allt du ser är svart framför dig.”

Även poliser som närvarade på konserten har kritiserats då videor visar hur några av dem tog fram sina mobiler och filmade Scotts framträdande – nitton minuter efter att brandchefen hade slagit larm om olyckorna.

Läs även:

Khloe Kardashians sexiga bilder efter tragedin på Astro World upprör följarna – helt tondöv.

Travis Scott stäms efter spelningen där åtta miste livet.

Travis Scott talar ut efter tragedin på Astro World där 8 personer miste livet.

Källa: Daily Mail

Foto: Footway

Nästa bild

Foto: Footway

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!