Nöje

Khloe Kardashians sexiga bilder efter tragedin på Astro World upprör följarna – helt tondöv

Det har gått knappt en vecka sedan tragedin på Astroworld där åtta unga personer miste livet. Nu kritiseras Khloe Kardashian för att vara okänslig på grund av sina senaste bilder på Instagram.

Foto: Instagram @khloekardashian

Det var under fredagen som åtta unga personer miste livet under en konsert som anordnades av bland annat Kylie Jenners pojkvän Travis Scott. Travis stod på scen när det utbrast tumult i publiken som orsakade både dödsfall och många skador.

Systrarna har hållit låg profil

Systrarna Kardashian och Jenner har samtliga hållit låg profil på sociala medier sedan händelsen, bortsett från Kylie Jenner som la upp en text på stories där hon skrev att hon och Travis båda är förkrossade, att hennes tankar och böner går till dem som dog eller skadades, eller som på något sätt påverkats av händelsen. “Jag vill vara tydlig med att vi inte var medvetna om vilken skada som skett innan nyheterna kom ut efter showen och vi hade isåfall under inga omständigheter fortsatt uppträda och filma.”

Khloe anklagas för att vara “tone deaf”

Nu rasar dock fansen mot Khloe Kardashian som häromdagen delade tre bilder på sig själv där hon poserar på ett sätt som av hennes följare upplevs som nonchalant. Bilderna där Khloe är iklädd en tight djurmönstrad bodysuit har väckt både irritation och kritik från följare som menar att det är smaklöst och okänsligt på grund av händelserna i Houston förra veckan. “Känn av rummet”, skriver en följare. “Det första Astroworld-offret begravdes igår.” Någon annan kommenterade “Fullständigt tondövt.”

Läs även:

Travis Scott stäms efter spelningen där åtta miste livet.

Travis Scott talar ut efter tragedin på Astro World där 8 personer miste livet.

Kylie Jenner väntar barn med Travis Scott – bekräftar graviditen i ett klipp på Instagram.

Källa: Instyle

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!