Nöje

Travis Scott stäms efter spelningen där åtta miste livet

Rapparen Travis Scott stäms nu efter spelningen på festivalen Astro World där åtta personer i publiken miste livet.

Foto: Instagram @travisscott/@astroworld

Åtta personer omkom och ett stort antal personer skadades under Travis Scotts spelning i Texas i fredags. Enligt vittnen utbröt panik i publiken som bestod av 50 000 personer. Nu har Scott mottagit flera stämningar för händelsen.

Hetsade upp folkmassan

Scott ska ha fortsatt sjunga hela 30 minuter trots dödsfall, skador och fans som skrek att konserten måste avbrytas. En TikTok-video visar hur en kvinna klättrar upp på scen och skriker åt en scenarbetare att folk höll på att dö i folkmassan.

Förutom Scott har även Drake, som också uppträdde i fredags, mottagit stämningar. Artisterna anklagas bland annat för att ha hetsat folkmassan och att ha fortsatt uppträda medan kaoset pågick.

Även arrangören Live Nation Entertainment har stämts i samband med händelsen och anklagas för att inte ha tillhandahållit nödvändiga säkerhetsåtgärder för att förhindra de skador och dödsfall som konserten ledde till. “Många bad säkerhetsvakter anställda av Live Nation Entertainment om hjälp, men ignorerades”, säger ett ögonvittne.

Står för begravningskostnaderna

Travis Scott hävdar att han inte blev medveten om de tragiska händelserna förrän efter konserten. Han har sagt att han kommer att stå för kostnaderna för begravningarna av de åtta personer som omkom i fredags.

Efter konserten lade Scott upp en video på Instagram där han uttryckte sin sorg över det inträffade. “Jag är ärligt talat bara förkrossad. Jag kunde aldrig föreställa mig att något sådant här skulle kunna hända… mina fans betyder hela världen för mig.”

Läs även:

Khloe Kardashians sexiga bilder efter tragedin på Astro World upprör följarna – helt tondöv.

Travis Scott talar ut efter tragedin på Astro World där 8 personer miste livet.

Kylie Jenner väntar barn med Travis Scott – bekräftar graviditen i ett klipp på Instagram.

Källa: Daily Mail

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!