Nöje

Elon Musk och James Franco kommer inte vittna i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard

Enligt källor kommer Elon Musk och James Franco inte att vittna under förtalsrättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. Båda hade namngivits som potentiella vittnen av Heards juridiska team och skulle hörts via videolink.

Foto: Instagram @jamesfrancoofficial/@elonmusk

Stämmer Heard på 50 miljoner dollar

Heard anklagade Depp för misshandel i samband med parets skilsmässa 2016, och 2018 skrev hon en krönika i The Washington Post där hon påstod sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. Trots att Depps namn inte nämns i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal.

Heard har å andra sidan motstämt Depp då han påstår att hon är en lögnare och kräver 100 miljoner dollar i skadestånd.

Amber Heard och Elon Musk

Amber Heard började dejta Tesla-grundaren vid tiden för hennes splittring med Depp i maj 2016 och i augusti året därpå gick de skilda vägar. Under denna period var Franco en nära vän till Heard, och Depp misstänkte att hon hade en affär med honom.

Foto: Instagram @amberheard

Det var tidningen Independent som avslöjade att de båda stjärnorna inte kommer vittna under rättegången. Ingen anledning angavs för deras frånvaro. Enligt lag i Virginia kan icke-invånare i staten inte tvingas delta i förfaranden vid Fairfax County Circuit Court, vare sig personligen eller via videolänk.

I rätten den här veckan bekräftade Depps tidigare agent Christian Carino att Musk och Heard hade ett förhållande men sa att email visade att hon aldrig älskade honom. Depp berättade också för jurymedlemmar att han hade misstänkt att Franco och Heard hade en affär.

I nästa vecka är det Amber Heard som kommer att vittna.

Rättegången fortsätter…

Läs även:

Amber Heard byter PR-team – mitt under rättegången mot Johnny Depp.

Drew Barrymore kallade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard galen – ber om ursäkt.

Foto: Instagram @amberheard

Nästa bild

Foto: Instagram @amberheard

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!