Nöje

Emily in Paris säsong 2 kommer i december – se teasern här!

Snart är väntan över! Netflix meddelade i samband med att den nya trailern släpptes att den andra säsongen av Emily in Paris kommer sändas 22 december. Serien var den mest sedda komedin på Netflix förra året!

Foto: Netflix

Det har rått delade meningar om tv-serien Emily in Paris, skapad av Darren Star som också stått bakom serier som Sex and the City och Younger. Komediserien följer Emily, spelad av Lily Collins, som flyttar från Chicago till Paris för att arbeta med marknadsföring. Flytten leder till ett flertal kulturella krockar och hennes nya vänner guidar henne genom staden.

Detta handlar kommande säsongen om

Skaparen, Darren Star, har sagt att Emily i kommande säsong kommer att stå mer stabilt på båda fötterna. Tanken är att hon nu har blivit en invånare i staden på ett annat sätt, till skillnad från att vara på tillfälligt besök. “Hon bygger ett liv där”, säger Star i en intervju med OprahMag.com. Han har också berättat att Emily kommer att ställas inför tuffa val, och situationer där förväntningar krockar med verkligheten och utmanar hennes amerikanska perspektiv och livssyn.

”Bonjour från Paris (och kanske några andra delar av Frankrike)”, skrev seriens Instagramkonto i maj i år, när skådespelarna berättade att de börjat spela in igen.

Lily Collins har tidigare berättar hur det känns att var tillbaka igen.

– Det är en ära att vara kopplad till en projekt som ger folk så mycket välbehövlig lättnad under en tung tid och när alla letar efter en anledning att le och skratta. Att spela Emily lärde mig bara mer om mig själv utan också om världen runt mig. Jag kunde inte vara gladare att få var tillbaka i Paris för säsong två för att utveckla de läxorna, för att fortsätta att växa och lära mig mer om den vackra staden och alla dess karaktärer med Emily, säger huvudrollsinnehavaren.

Se tden officiella teasern nedan!

Läs även:

Lily Collins (Emily in Paris) har gift sig – spana in de vackra bilderna!

Emily in Paris kan få två Golden Globes – förhandsfavoriter helt utan nomineringar.

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!