Nöje

Emma Watsons svar till Skönheten och odjuret-fansen: “Jag skulle älska att göra en uppföljare”

Om du fortfarande inte har sett Skönheten och odjuret från 2017 så borde du verkligen göra det för den är magisk! Det vi däremot känner är att vi vill veta mer. Hur ser Belle och prinsens liv ut? Och blir han lika hunkig som människa som han var som “odjur”? Vi håller tummarna för en uppföljare och hoppet stiger i och med att Emma Watson vill spela Belle igen!  

Foto: REX

En fan-sida på Instagram har lagt upp en intervju med Emma Watson, där de börjar med att prata om hur mycket pengar som Skönheten och odjuret har dragit in hittills. Reportern från Access Hollywood frågar om hon har hört att fansen vill ha en uppföljare på filmen. Först verkar Emma Watson förvånad, sedan säger hon “Jag skulle älska att göra en uppföljare”.

“Jag har alltid tänkt att Belle borde bli lärare och öppna upp slottsbiblioteket för byn” säger Emma Watson till Access Hollywood. Det kan behövas både bildning och acceptans i byn. Liksom Belle älskar Emma Watson också att läsa och driver en feministisk bokklubb. Vi tror på hennes planer för Belle och hoppas innerligt att vi får se en uppföljare inom en snar framtid.

NEW | Emma interviewed at the Tribeca Film Festival [part 1] #EmmaWatson

Ett inlägg delat av Emma Watson News (@emmacwatsons)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!