instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

14 erotiska adventskalendrar för par – Krydda er relation i december!

Av: Metro Mode

En sexig adventskalender med spännande och kittlande innehåll kan lyfta din och din partners sexliv rejält! Om ni vill unna er något riktigt kul i december så har vi listat 14 varianter som gör susen.

Foto: Amorelie

När det gäller adventskalendrar är erotiskt innehåll bland det senaste. Det är uppenbart att en månad som är kall och mörk behöver stimuleras så mycket som möjligt med tanke på klimatet, eller hur? I kategorin Erotisk Adventskalender finns det många alternativ för alla par som vill förbättra sin relation.

Ofta är priset cirka en tusenlapp eller högre. Kanske kan det tyckas dyrt, men tittar vi närmare på innehållet är det ganska rimligt. Vuxenleksaker och erotiska tillbehör har ofta ett mycket högre värde än deras försäljningspris. Återförsäljaren hoppas på mersmak och att du kommer tillbaka för att köpa fler erotiska leksaker.

Oavsett innehåll är en adventskalender eller julkalender ett roligt sätt att överraska dig själv eller någon du tycker om. Och varför inte göra båda på en gång?

Nedan hittar du 14 julkalendrar som på ett eller annat sätt lyfter både ert sexliv och er relation till nästa nivå.

Läs också:

Ätbara adventskalendrar för julen 2023 – 34 favoriter med godis, lakrits, kaffe, te, popcorn och choklad.

Skönhetskalender 2023! Adventskalendrar vi drömmer om med skönhet och smink.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår