Nöje

Kourtney Kardashian och Travis Barker har fått sitt första gemensamma barn

Travis Barker och Kourtney Kardashian har välkomnat sitt första gemensamma barn, det rapporterar TMZ. Den glada nyheten kommer ungefär en vecka efter att Blink-182-trummisen avslöjat vad sonen ska heta.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Det var under lördagen som TMZ rapporterade att den 44-åriga realitystjärnan Kourtney Kardashian och hennes make Travis Barker hade välkomnat sitt första barn. Förlossningen ska ha ägt i Los Angeles, enligt sajten.

Avslöjade sonens namn i podcast

Nyligen fick vi reda på vad kändisparets första gemensamma barn skulle heta: i slutet av oktober berättade Blink-182-trummisen i podcasten One Life One Chance med Toby Morse att sonens fullständiga namn skulle bli Rocky Thirteen Barker.

Rocky är Kardashians fjärde barn. Hon har sedan tidigare sonen Mason, 13 år, dottern Penelope, 10 år, och dottern Reign, 8 år, tillsammans med sin före detta partner, Scott Disick – även han känd från tv-serierna Keeping Up With The Kardashians och The Kardashians.

Travis Barker har barnen Landon, 29 år, och Alabama, 17 år, med sin före detta fru Shanna Moakler.

Offentliggjorde graviditeten under Blink-182-konsert

Paret avslöjade graviditeten när Kardashian höll upp en handskriven skylt under makens Los Angeles-konsert med bandet Blink 182 tidigare i år. De bekräftade därefter nyheten när de båda lade upp en video av ögonblicket på Instagram samma kväll.

I klippet log en svartklädd Kardashian och hoppade upp och ner bland folkmassorna på Los Angeles BMO Stadium samtidigt som hon höll upp en skylt där det stod: “Travis jag är gravid!”

Läs även: Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar barn – avslöjade under konsert!

Kort därefter laddade de upp en video där Kardashian sitter i Barkers knä vid ett trumset. Artisten spelade sedan en trumvirvel innan blå streamers och konfetti regnade ner från ovan.

Opererades akut

För en månad sedan avslöjade Kardashian att hon hade genomgått en akut fosteroperation och hyllade sjukvårdspersonalen för att ha “räddat” hennes barns liv. I samband med detta ställde Blink-182 in framträdanden i Storbritannien och Irland, med beskedet att trummisen hade återvänt till USA på grund av en “viktig familjeangelägenhet”.

Läs även: Kourtney Kardashian i akut fosteroperation – både hon och bebisen mår bra!

“Jag har en helt ny förståelse och respekt för mammor som varit tvungna att kämpa för sina bebisar när de är gravida. Jag kommer för alltid vara tacksam mot de otroliga läkare som räddade mitt barns liv. Jag är evigt tacksam för min man som skyndade sig från turnén för att vara vid min sida på sjukhuset och som tog hand om mig efteråt, min klippa. Och för min mamma, tack för att du höll min hand genom detta”, skrev Kardashian på Instagram efter den skakande upplevelsen.

Travis Barker och Kourtney Kardashian gifte sig i Kalifornien i maj 2022, efter att ha gjort sin relation offentlig på Instagram kort efter Alla hjärtans dag 2021. Paret hade därefter ännu ett bröllop Portofino, Italien.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!