Nöje

När har Familjen Bridgerton säsong 4 premiär?

Att det blir fler säsonger av Netflix succéserie Familjen Bridgerton är inget nytt. När kommer då säsong fyra? Så här säger seriens kreativa producent om saken!

Foto: Netflix

Denna vecka släpptes del två av den efterlängtade andra säsongen av Familjen Bridgerton, kostymdramat som har gjort succé på Netflix. Inför premiären av del två passade The Hollywood Reporter på att fråga Jess Brownell, seriens kreativa producent, vad vi kan förvänta oss av nästa säsong – och när den kan tänkas ha premiär.

När kommer säsong 4 av Familjen Bridgerton?

Den första säsongen av Familjen Bridgerton kom ut 2020, medan säsong två hade premiär 2022 och den senaste säsongen som bekant kom ut i år. Brownell bekräftar att nästa säsong sannolikt kommer dröja ungefär lika länge:

“Vi jobbar på att försöka få ut säsongerna snabbare, men de tar åtta månader att filma och sen måste de klippas, och sedan dubbade till varje språk. Och det tar en väldigt lång tid att skriva manus, så det tar ungefär två år, vi försöker bli snabbare men någonstans i de trakterna.”

Vilket syskon handlar Familjen Bridgerton säsong 4 om?

Vi kan alltså konstatera att säsong fyra av Familjen Bridgeton sannolikt kommer ha premiär någon gång under 2026. Diskussionerna kring vilket syskon som kommer ha den mest framträdande rollen i nästa säsong har också gått varma online – blir det Benedict (spelad av Luke Thompson), eller kanske Eloise (Claudia Jessie)?

Brownell medger att det kan bli svårt att göra alla fans hundra procent nöjda gällande just detta:

“Det finns så många olika par som folk ser fram emot att se. Jag tror att en del av fansen kommer bli väldigt, väldigt glada.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!