instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Fansen rasar mot Beyoncés pappa för hans avslöjande om att tvillingarna fötts

Av:

Beyoncé och Jay Z har fått barn igen! Beyoncés pappa bekräftade på Twitter att tvillingarna fötts – och nu är fansen rasande på honom.

Foto Broadimage/REX/Shutterstock

Annons

De senaste dagarna har alla pratat och spekulerat om Beyoncé och hur och var och när hon har fött – och nu har stjärnans pappa, Matthew Knowles, bekräftat att tvillingarna har kommit. På Twitter har han postat ett inlägg där han skrivit: ”De är här! #beyonce #twins #jayz #happybirthday”.

They’re here!#beyonce #twins #jayz #happybirthday pic.twitter.com/woFRKoL7eO

— Mathew Knowles (@MathewKnowles) 18 juni 2017



Han har också publicerat bilden på Instagram. Men, bredvid några grattis och lyckönskningar, har det haglat kommentarer där fansen rasar över att det är han och inte Beyoncé eller Jay Z själva som har gått ut med beskedet.

“Jag hoppas verkligen att du hade Beyoncés tillåtelse att bekräfta detta” skriver en. Två andra kommentarer är: “Bey borde vara den som avslöjar det här, inte du” och “Du var bara tvungen att förstöra det här för henne, eller hur?”. Och vidare:

That was for Beyoncé to tell not you pic.twitter.com/Knf7zYYqKO

— Brit (@Britxciv) 18 juni 2017

ok nice so where is beyoncé’s approval for this to be posted

— j u l e • love only (@adelehero) 18 juni 2017

It's hard to believe this. All he has done these past months is use Beyoncé name to get interviews and low key shade her.

— Arewa ???? (@Omalichanwa17) 18 juni 2017

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår