Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sommaren är räddad – nu kör champagnetrucken ut på vägarna igen!

Förra sommaren åkte champagnetrucken runt i Sommarsverige  och nu är det dags igen. Det är den klassiska champagnetillverkaren Veuve Clicquot som står bakom trucken och kommer sprida lite extra lyx i sommar.

CHAMPAGNETRUCK-SVERIGE-STOCKHOLM-1Foto: Veuve Clicquot

Få saker känns lika festligt som ett glas kall champagne och hur trevligt är det inte att beställa mat från en foodtruck? Så att kombinera dessa två måste ju bli en succé.

Under sommaren kommer den gula bilen åka på turné i Sverige och göra stopp på olika restauranger, privata fester och företagsevenemang. Hela sommaren kommer bli fylld av kall champagne i solen. Redan förra året åkte trucken runt och spred sin dryck, nu upprepas succén men i år kan du inte bara beställa vanlig champagne utan även Rosé-champagne. Vem skulle tacka nej till att njuta av champagne och njuta av sommaren? För champagne ska ju förbättra minnet, så nu vet ni vart ni hittar oss i sommar.

Hit kommer champagnetrucken:
16 juni: Hallwylska, Stockholm
17 juni: Frimis, Örebro
30 juni: Out of Office, Galärparken, Stockholm
7-8 juli: Summer On, Båstad
9 juli: Occo, Malmö
19-20 juli: Clarion Post, Göteborg
21-22 juli: Avalon Hotell, Göteborg
25 augusti: Out of Office, Skansen, Stockholm
31 augusti: Resturang Prinsen, Stockholm

Källa: Elle mat & vin

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!