instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Färskpotatis fylld med skagenröra – toppad med löjrom

Av: Metro Mode

Här kommer ett enkelt recept på färskpotatis som man gröper ur och fyller med skagenröra och toppar med räkor och löjrom.

Foto: Cassandra/Metro Mode

Perfekt att servera som aptitretare med ett glas bubbel eller en fördrink på en sommarmiddag!

Enkel skagenröra:

1,5 dl gräddfil

1,5 majonäs

finhackad dill

1 dl finhackade räkor

1 msk röd stenbitsrom

Gör så här:

Finhacka räkorna och dillen. Blanda samman alla ingredienser.

Färskpotatis fyllda med skagenröra

10 små färskpotatisar

3 dl skagenröra (receptet ovan)

Rom

1 dl räkor

Gör så här:

Köp färdig eller gör egen skagenröra.

Koka färskpotatisen tills de är klara. Låt svalna något.

Gröp ur potatisen och fyll på med skagenröra.

Toppa med löjrom och några räkor.

Servera direkt

Fler recept med potatis hittar du här!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår