Färskpotatis fylld med skagenröra – toppad med löjrom
Här kommer ett enkelt recept på färskpotatis som man gröper ur och fyller med skagenröra och toppar med räkor och löjrom.
Foto: Cassandra/Metro Mode
Perfekt att servera som aptitretare med ett glas bubbel eller en fördrink på en sommarmiddag!
Enkel skagenröra:
1,5 dl gräddfil
1,5 majonäs
finhackad dill
1 dl finhackade räkor
1 msk röd stenbitsrom
Gör så här:
Finhacka räkorna och dillen. Blanda samman alla ingredienser.
Färskpotatis fyllda med skagenröra
10 små färskpotatisar
3 dl skagenröra (receptet ovan)
Rom
1 dl räkor
Gör så här:
Köp färdig eller gör egen skagenröra.
Koka färskpotatisen tills de är klara. Låt svalna något.
Gröp ur potatisen och fyll på med skagenröra.
Toppa med löjrom och några räkor.
Servera direkt
Fler recept med potatis hittar du här!