instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Förför din partner på Alla hjärtans dag – 5 heta tips som höjer stämningen

Av: Metro Mode

Alla hjärtans dag är den perfekta ursäkten för att skämma bort din partner på olika sätt – inte minst i sovrummet. Så här gör du årets Alla hjärtans dag till den hetaste någonsin.

Foto: Unsplash

Snart är det dags för Alla hjärtans dag, årets mest sensuella högtid! Här är fem tips från det intima livsstilsvarumärket Lelo som hjälper dig att ta din partner med storm på Alla hjärtans dag.

1. Ge kärleksbrevet en het makeover

Varför inte prova en hetare version av det traditionella kärleksbrevet i år? Lämna en lapp med ett sensuellt meddelande i din partners jackficka, eller skicka fräcka sms under dagens gång för att öka förväntningarna inför kvällens firande.

2. Skicka något mer vågat än blommor

Blommor och choklad är alltid uppskattat på Alla hjärtans dag, men om du vill prova något mer äventyrligt föreslår Lelo en hotellrumsnyckel, ett par sexiga underkläder eller en fantasieggande sexleksak.

3. Fly vardagen

Gör ett avbrott i vardagen och boka en mysig staycation. Ett hotellrum, ett glas bubbel och en middag är en garanterad stämningshöjare – men en budgetversion bestående av rosblad på sängen, doftljus och en hemmalagad trerätters middag funkar minst lika bra.

4. Prova rollspel

Alla hjärtans dag är ett bra tillfälle att prova på något nytt och spännande, som rollspel. Utforska varandras innersta fantasier genom att planera rollspelet under dagen med hjälp av vågade meddelanden och bilder.

5. Investera i en leksak

Avsluta firandet med en gåva som gynnar er båda – en parleksak blir den perfekta finalen på kvällen. Kanske blir det en återkommande Alla hjärtans dag-tradition?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår