Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Första bilden från “Vår tid är nu” säsong 3 – och den visar så många detaljer!

Den tredje säsongen av Vår tid är nu kommer till hösten men redan nu får vi ta del av Svt:s kampanjbild för serien, som gör oss ännu mer nyfikna och spända inför säsongspremiären. 

Foto: Svt

I höst får vi äntligen bänka oss framför nya avsnitt av Svt:s storserie Vår tid är nu. Säsong 2 lämnade oss med många frågor kring framtiden för restaurang Djurgårdskällaren (som handlingen kretsar kring), syskonen Löwander och de övriga karaktärerna i dramat som utspelar sig i Stockholm från 40-talet och framåt.

Den nypublicerade bilden för den tredje och sista säsongen av serien följer samma mönster som kampanjbilderna för föregående säsonger. Den här gången lägger vi dock märke till att Hedda Stiernstedt, Nina Löwander i serien, inte är ensam om att titta rakt in i kameran. Det gör även Josefin Neldén, som spelar politiskt aktiva Margareta Nilsson. Om detta betyder att Maggan kommer spela en ännu mer framträdande roll i den tredje säsongen återstår att se.

Med på bilden finns även Ninas dotter Christina och Maggans son Uno, som båda är i 20-årsåldern och enligt tidigare uppgifter kommer vara med bland huvudkaraktärerna i serieavslutningens åtta avsnitt. Kolla in bilden här nedanför och gör dig redo att spendera en lång stund med att analysera innehållet…!

Foto: Svt

Läs också: Glädjebeskedet! Vår tid är nu får en specialsäsong

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!