instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

“Game of thrones”-författaren har haft ett bra skrivår

Av: Metro Mode

Isolationen under corona har tydligen hjälpt till att snabba på arbetet med den sjätte boken i George RR Martins “Sagan om is och eld”-serie. 

Martin skriver att 2020 var det bästa året han haft sedan han började att skriva på bokserien som succéserien “Game of Thrones” bygger på. I en blogguppdatering berättar dock författaren att han fortfarande har hundratals sidor kvar att skriva för att slutföra romanen, och han vill inte ange ett slutdatum. 

Arbetet med böckerna i serien “The winds of winter”, som är den engelska titeln, har pågått sedan 2011. Martin arbetar nu med den sjätte av sju planerade böcker och beskriver arbetet som hoppfullt, men han vill som sagt inte förutspå när boken kommer vara klar.

“Varje gång jag gör det tar skitstövlar på internet det som ett löfte och väntar sedan ivrigt på att korsfästa mig när jag missar deadline”, skriver han. 

Har du ännu inte läst böckerna bakom succéserien? Nedan listar vi tidigare utgivna böcker i serien. Valar Morgulis? Valar Dohaeris*.

Källa: Boktugg

*All men must die. All men must serve.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår