instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Gör en egen adventskalender till din pojkvän! 24 presenttips under 50 kronor

Av:

Det svämmar över av adventskalendrar i butikerna, med allt från choklad till whisky och champagne. Men vi kan nästan garantera att din partner (eller vän) kommer att bli så mycket gladare och väldigt överraskad om du fyller en egen kalender som han får den 1:a december. 

Foto: Andrew Neel / Unsplash

Nyckeln till den perfekta paketkalendern – för att den inte ska bli superdyr – är att blanda godis och choklad med lite större presenter. Börja samla på dig grejer redan nu så blir det inte lika stressigt dagarna innan den 1:a december. Ett tips till upphängningen är att slå in alla klappar i matchande papper, numrera dem och häng upp dem längs snören (som du fäster på väggen). Antingen på rad längs en lång vägg eller i flera nivåer.

Din kille kommer att bli så överraskad när han vaknar den första decembermorgonen – och du har världens roligaste pyssel framför dig! I bildspelet här nedanför hittar du inspiration till 24 små, roliga och praktiska presenter.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår