instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Hållbart på riktigt – 17 julklappar som gör skillnad för människor, djur och klimatet

Av: Metro Mode

Vill du visa din uppskattning för någon som redan har allt? Eller vill du ändra ditt konsumtionsmönster till ett mer hållbart sådant? Då finns det julklappar som gör extra gott – här nedanför har vi listat presenterna som gör skillnad på riktigt.

Den 15 månader gamla pojken skadades i benet när hans mamma, pappa och sex syskon dödades i en attack i Ituriprovinsen i Kongo-Kinshasa. Här är han med en släkting på sjukhuset, där Läkare utan gränser bistår människor. Här kan du stötta deras arbete. Till höger ser du två barn i Syrien som fått hjälp med vinterkläder genom Röda Korset – se mer här.

Den mest uppenbara julklappen till den som redan har allt är något som hjälper andra som faktiskt är i behov av stöd och hjälp och andras goda vilja. Därför har vi listat en rad sådana julklappar här nedanför, så att dina pengar kan göra skillnad på riktigt. Och för dig som vill lägga till något litet, eller som faktiskt vill ge bort något materiellt men som också är genomtänkt, så har vi listat några produkter som är veganska, cruelty-free eller där delar av intäkterna går till ett viktigt ändamål.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår