Nöje

Halloween 2021 – checka in på Sveriges läskigaste hotellrum

Vill du testa på att leva i en riktig mardröm för en natt? Om, så är rum 13 på Gothia Towers definitivt något för dig. Checkar du in på Gothia Towers under halloween och får rum 13 måste du vara försiktig.

Pexels & Instagram@gothiatowers

Vågar du utmana ödet och tillbringa natten i det hemsökta rummet som finns tillgängligt på Gothia Towers under halloweenperioden?

– Rum 13 är vår stora nyhet för årets höst i Göteborg. Här pratar vi inte om lite spindelväv i hörnen, utan mer en sorts skrämsel som får håret på armarna att resa sig. Vi ser att intresset för halloween ökar för varje år och vid sidan av halloween på Liseberg finns massor av upplevelser på tema höstrys i staden, säger Andrea Jovell, chef för marknad och kommunikation på Göteborg & Co

Lämna in mobiltelefonen vid incheckningen, dra ett djupt andetag och öppna dörren till rum 13. Ta ett steg in i rummet och hör hur dörren stängs bakom ryggen. Klockan är 21.00 och en lång natt väntar.

– Vi vill självklart inte berätta exakt vad som kommer att hända under natten. Det vi kan säga är att det kommer vara många pulshöjande överraskningsmoment, och det kommer alltid gå att kontakta personal, om det skulle bli för läskigt, säger Jessica Westh, affärsutvecklare på Göteborg & Co.

Information om bokning:

  • Det hemsöka hotellrummet finns att boka på Gothia Towers från 16 oktober till 7 november
  • Max 1 natt per familj
  • Lägsta rekommenderade ålder för barn är 10 år

För den som önskar en lugnare vistelse finns det gott om spökfria hotellrum i Göteborg. Och under den vakna tiden finns det många läskigheter i staden under hösten. Det går att välja och vraka mellan skrämmande stadsvandringar, teater med skräckinslag, mordgåtor, skräckhus på Liseberg, spindlar på Universeum och spöken på Alfons Åbergs Kulturhus.

Läs även:

Fira Halloween på Gröna Lund 2021.

Halloween på Liseberg – detta är det nya skräckhuset.

Här är de 10 mest läskiga skräckfilmerna enligt experiment.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!