Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Halloween på Liseberg – detta är det nya skräckhuset

När det senast firades Halloween på Liseberg, innan pandemin, kunde besökarna med skräckblandad förtjusning ta del av “Smitthärden” på spökhuset Gasten. I år slopas dock temat av uppenbara skäl och byts istället mot det nya “Korthuset.”

Foto: Liseberg

Halloweensäsongen på Liseberg drar igång 2 oktober och skräcksugna besökare kan ta del av fem skräckhus. Det vanliga spökhuset Gasten som tidigare år härjats av sjukdomssymtom har av naturliga skäl i år en annan inriktning, nämligen “Korthuset.”

“Ditt öde vilar i kortleken”

Attraktionen beskriver Liseberg på följande vis: “I det övergivna huset bidar de sin tid. Deras önskan, att skapa det ultimata konstverket. Din högsta önskan, att komma levande därifrån. Ditt öde vilar i kortleken – vågar du dra ett kort?”

Marknadsförs med reklamfilm

Den nya inriktningen på det klassiska spökhuset Gasten marknadsförs med en reklamfilm som har fått 18-årsgräns. Filmen har även försetts med en varningstext på grund av “våldsamma scener.” Liseberg kommer släppa 12000 biljetter varje dag och kravet på förbokning online ligger kvar.

Läs även:

Fira Halloween på Gröna Lund 2021!

Därför gillar du att titta på skräckfilm – din personlighet avslöjar dig.

Foto: Liseberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!