Nöje

Här är de 5 mest streamade serierna på Netflix någonsin

Vet du inte vad du ska titta på ikväll? Då kanske du vill göra som många andra redan har gjort och spana in någon av de allra mest streamade serierna på Netflix – här är hela listan!

Den nyligen lanserade Bridgerton spås ta en plats på listan. Foto: Netflix

Har du, precis som vi, fastnat för Netflix nya serie Bridgerton? Vi är inte ensamma: trots att den bara släpptes för några veckor sedan spår Netflix att den kommer att kvala in på listan över deras fem mest streamade serier.

Newsweek rapporterar om den nyligen släppta topplistan och menar att Netflix siffror kan tas med en nypa salt, eftersom så fort två minuter har visats av ett avsnitt så räknas det som en visning, även om du skulle stänga av direkt efter de två minuterna.

Med det sagt så hittar du Netflix topp 5-serier här nedanför!

Läs också:

Det här kan säsong 2 av Bridgerton handla om.

9 anledningar till att vi älskar Nicola Coughlan i Bridgerton.

 

5. Bridgerton

5. Bridgerton

Serien om sociteten i 1800-talets London som Netflix skapat tillsammans med Shonda Rhimes är inte officiellt en av de mest sedda serierna ännu, men enligt Newsweek beräknar Netflix att drygt 63 miljoner hushåll kommer ha sett serien under dess fyra första veckor. Det gör i så fall den till den 5:e mest populära serien på Netflix hittills.

Foto: Netflix

Nästa bild
4. Tiger King

4. Tiger King

Den stora snackisen under våren 2020, förutom Coronaviruset, var Tiger King. Kanske samspelade dessa två då de galna upptågen fascinerade oss när vi plötsligt höll oss hemma hela dagarna?

Oavsett vad anledningen var så uppger Netflix att 64 miljoner hushåll streamade Tiger King under dess fyra första veckor på streamingtjänsten.

Foto: Netflix

Nästa bild
3. Stranger Things (säsong 3)

3. Stranger Things (säsong 3)

De två första säsongerna byggde upp en rejäl hajp inför den tredje säsongen av Stranger Things. Även den sågs av 64 miljoner hushåll under den första månaden enligt Netflix.

Foto: Netflix

Nästa bild
2. La Casa de Papel/Money Heist (säsong 4)

2. La Casa de Papel/Money Heist (säsong 4)

Även denna serie, vars säsong 4 släpptes när stora delar av världen satt i lockdown, fick ett rejält uppsving när vi hade mindre att göra. Den blev Netflix största icke-engelskspråkiga serie någonsin och sågs enligt Netflix av 65 miljoner hushåll under fyra veckor.

Foto: Netflix

Nästa bild
1. The Witcher

1. The Witcher

På plats 5–2 var det jämnt, men vinnaren drar iväg rejält. Serieversionen av böckerna och spelet The Witcher ska nämligen ha setts av hela 76 miljoner hushåll under de inledande fyra veckorna.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!