Nöje

Här turistar “Emily in Paris”-stjärnan Lily Collins i Stockholm

Lily Collins verkar ha ett gott öga till Sverige. Efter att ha tillbringat sin smekmånad här återvände hon nyligen för att spana in Stockholm, något hon berättar om på Instagram.

Foto: Instagram @lilyjcollins

Det var under torsdagen som skådespelerskan Lily Collins, huvudrollsinnehavaren i den populära tv-serien Emily in Paris, lade upp en bild från Sverige på Instagram.

“Svensk snökanin”, skrev stjärnan i ett inlägg där hon syns på promenad i ett snöigt Stockholm.

Vid tillfället var Collins iförd en outfit som var minst lika chic som något hennes karaktär i Emily in Paris skulle kunna ha på sig: en lång beige vinterkappa med matchande handväska från Cartier, svarta stövlar och en trendig balaklava.

Åkte på smekmånad i Sverige

Collins fans vet med säkerhet att skådespelerskan har varit i Sverige förr – hennes make Charlie McDowell valde nämligen Sverige som destination för deras smekmånad hösten 2021:

“Det var fantastiskt, men det var iskallt”, sa Collins när hon gästade Jimmy Kimmel efteråt. “Det var väldigt vackert och väl uttänkt. Jag tog definitivt inte det faktum att det innebar typ en resväska, sjutton flygresor och massor av kallt väder så bra. Men nej, det var perfekt.”

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild

Foto: Instagram @lilyjcollins

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!