Heinz lanserar nya pastasåser – recept på salsicciaköttbullar i tomatsås
Nu introducerar Heinz en trio av enkla och fantastiskt goda pastasåser. Efter att ha funnits i Storbritannien och andra länder är det första gången Heinz lanserar ett sortiment av pastasåser i Sverige.
Heinz har bemästrat konsten att odla tomater sedan 1869, och idag, över 150 år senare har varumärket uppnått en perfekt harmoni av expertkunskap och naturliga ingredienser.
De nya pastasåserna är av hög kvalitet, tillverkade i Italien av 100% naturliga ingredienser med samma goda smak från solmogna kvalitetstomater som kunderna är van vid i produkter från Heinz. Såserna innehåller inget tillsatt socker och kan värmas i sin enkelhet eller användas som bas i ett recept.
Såserna passar bra för vegetarianer, de är helt glutenfria och bjuder på såväl klassiska som mer nyskapande smaker.
- Sundried Cherry Tomato & Basil (lämpar sig för både vegetarisk och vegansk kost)
- Tomato & Chilli (lämpar sig för både vegetarisk och vegansk kost)
- Tomato & Mascarpone (lämpar sig för vegetarisk kost)
Spana in ett underbart recept på salicciaköttbullar i tomatsås nedan!
Salicciaköttbullar i tomatsås
Ingredienser:
- 6 färska salsicciakorvar
- 1 gul lök
- 1 röd chili
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk tomatpuré
- 1 burk tomatsås från heinz
- Olivolja
- Salt
- Peppar
Så gör du:
- Snitta upp korvarna och ta ur färsen ur korvskinnet
- Blanda ihopa i en skål med lite olivolja
- Forma och rulla till köttbullar
- Bryn i en varm panna
- Lyft köttbullarna åt sidan
- Sänk värmen och i samma panna, fräs lök, vitlök & chili
- Tillsätt tomatpuré och stek någon minut till
- Slå på tomatkross och låt det koka ihopa ca 10 minuter
- Häll allt i en mixer och mixa helt slät
- Tillsätt i pannan igen med köttbullarna & låt dem koka i såsen 15-20 minuter
- Toppa med parmesan & persilja!