Nöje

Hör när Bianca Ingrosso tar ton – och sjunger i ny reklamfilm för CAIA

Med en familj full av artister och musikalstjärnor är Bianca bland de sista att ta sig ton och sjunga ut för svenska folket. För många har hennes sångröst hittills varit okänd, men nu får vi äntligen höra den i en ny reklamfilm från CAIA!

Foto: Fabian Wester/Instagram @biancaingrosso

Familjen Wahlgren är för många synonymt med showbusiness, och bland annat lillebror Benjamin har tagit svenska folket med storm med sin sångröst, i melodifestivalen, på radio och teve. Nu visar Bianca upp sin musikaliska talang och sångröst för svenska folket när hon sjunger en tolkning av “Den blomstertid nu kommer” i en reklamfilm för CAIAs sommarkollektion.

Benjamin står bakom musiken

Det är lillebror Benjamin som står bakom musiken och han skriver följande i ett instagraminlägg:
“Det var en dröm att äntligen få ta med syrran till studion, låta henne få sjunga i den där mikrofonen som jag sjungit i i alla år och äntligen få visa alla andra vilken talang och gåva hon alltid besuttit men aldrig riktigt vågat visa!”

Även mamma Pernilla stämmer in i hyllningskören och skriver om hur dottern tampandes med nervositet inför att sjunga och uppträda som barn, trots en stor talang. Nedan kan du höra Biancas röst i den nya reklamfilmen!

Läs även:

Bianca Ingrosso attackerad på gatan.

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Mallorca – och vi säger bara wow!

Foto: Instagram @biancaiongrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!