Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ida Warg och Alexander Pärleros har gift sig – kolla in den magiska bröllopsklänningen!

Det går undan i paret Warg Pärleros liv! År 2018 har hittills bjudit på en spektakulär förlovning, ett graviditetsavslöjande, ny gemensam podd och nu även bröllop. I helgen gifte sig powerparet Ida Warg och Alexander Pärleros och i väntan på fler bröllopsbilder kollar vi in den ljuvliga brudklänningen. 

Foto: Idawarg.se

Bröllopet gick av stapeln under lördagen den 24:e mars inför parets närmaste familj, släkt och vänner. Ida beskriver dagen som “den läskigaste och den bästa” – och att hon numera är fru Warg. Paret har inte delat med sig av så många detaljer från vigseln och den efterföljande middagen men på både Idas och Alexanders Instagram-konton får vi ta del av det vackra parets bröllopsklädsel. Idas klänning är en riktig dröm med nedhasade axlar och ljuvliga blomapplikationer ner längs den maffiga kjolen. Nu ser vi fram emot fler bilder!

På sin blogg visar Ida även upp klänningen hon bytte om till under middagen, ett blommigt budgetfynd från Gina Tricot som känns som den perfekta vårklänningen.

Foto: Idawarg.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!