Nöje

Isabella Löwengrip om bröstoperationen: “Har velat göra det ett bra tag”

Tidigare denna vecka genomgick Isabella Löwengrip en bröstoperation – något som hon velat göra under en längre tid. “Jag är överlycklig”, säger bloggaren om ingreppet till Aftonbladet.

Foto: Instagram @isabellalowengrip

Det var under onsdagen som Isabella Löwengrip, 33, gav sina bloggläsare en uppdatering om den bröstoperation hon genomgick för några dagar sedan. Löwengrip berättade att hon valt att förminska och lyfta brösten då de skiftat i storlek av olika anledningar:

 “I och med min tidigare ätstörning och allt viktpendlande så ändrades brösten i storlek hela tiden, samt amning av barnen. Det har gjort att brösten har blivit hängiga när jag har gått upp i vikt”, skriver hon på sin blogg.

Entreprenören fortsätter med att berätta att hon “verkligen [har] lidit av brösten”:

“Jag har drömt om att kunna bära klänningar utan en BH, kunna visa ryggen eller använda en rak klänningsmodell utan att bli ett tält. Jag vill äga min kropp, förut ägde brösten mig”, skriver hon.

Isabella Löwengrip om bröstoperationen: “En lättnad”

Operationen ska ha gått bra och till Aftonbladet säger Löwengrip att den har haft en stor effekt på hennes humör:

“Bra, jag är överlycklig! Det kanske låter lite banalt att vara så glad över en bröstoperation, men det är verkligen en lättnad för mig och något jag velat göra ett bra tag nu.”

Hon berättar även att det är en livsstilsförändring som ligger bakom beslutet:

“Jag har alltid haft naturligt stor byst och trivts bra med det. Men mitt liv förut var inte så aktivt, jag hade fina klänningar och gick på galor. Då gillade jag att vara den här kurviga kvinnan i en vacker klänning”, säger hon. “Nu vill jag inte vara den där bystiga ’gala’-Isabella längre. Istället tränar jag, hajkar och cyklar mountainbike. Brösten har varit i vägen och styrt vad jag är kapabel till. Min stora dröm har varit att kunna hoppa, skutta och springa utan att störas av mina bröst.”

I ingreppet ingick ett lyft med silikon, något som Löwengrip nämner i sin blogg. Däremot säger hon till Aftonbladet att spekulationerna om en tidigare bröstoperation saknar grund:

“[J]ag kan förstå varför folk undrat eftersom de ändrat storlek fram och tillbaka. Men det är på grund av min ätstörning, som jag är frisk från nu. Den gjorde så att jag viktpendlat 25 kilo upp och ner genom åren. Men jag har aldrig förstorat brösten.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!