Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isak och Even aka “Evak” har nu blivit utsedd till årets par – i USA

Isak och Even kammade hem titeln “årets Tv-par” när amerikanska nyhetssajten E! News utlyste årets härligaste och mest inspirerande kärlekspar. Vi på Metro Mode förstår verkligen varför och hoppas på att få se mer av “Evak” i säsong fyra. 

isak-evan

På vägen mot förstaplatsen har Skam-paret bland annat slagit ut Clarke och Alexa från tv-serien “The 100” och Stefan och Caroline från populära “The Vampires Diares”. I finalen slog de slutligen ut Magnus och Alec från “Shadowhunters”.

Redaktionschef i norska P3, Håkon Moslet säger till NRK att den internationella utnämnelsen är en seger för alla Skamfans – världen över.

“Detta är en seger i kärlekens namn och ett stort steg på vägen mot att utrota uttrycket “jävla bög” som skällsord. Allt är love!” Extra kul är den internationella vinsten med tanke på att Skam inte visats på TV i USA. Dock har många amerikaner ändå sett serien på nätet.

Här tackar Henrik Holm som spelar Even i Skam, fansen för det stora stödet under tävlingen på sin Instagram.

”Ni är bäst! Så tacksam för alla dedikerade och stöttande fans. Vi vann tillsammans.” Han avslutar inlägget med en hjärtsymbol och hashtaggen #alterlove.

YOU ARE THE BEST!!! So thankfull for all the dedicated and supporting fans.. we won together❤ #alterlove

Ett inlägg delat av Henrik Holm (@henkeholm)


Foto & källa: NRK

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!