Nöje

Janni Delér öppnar upp om traumatiska tiden efter skilsmässan

2022 gick Janni Delér och Jon Olsson skilda vägar efter över ett decennium tillsammans. Nu öppnar Delér upp om hur deras relation ser ut idag – och om den svåra tiden efter skilsmässan.

Foto: Instagram @jannid

Det var under tisdagen som Janni Delér, 33, höll en frågestund på Instagram där hon berättade hur hennes relation med exmaken Jon Olsson, 41, ser ut idag:

“Den är jättebra, jag kunde faktiskt inte drömma om ett bättre medföräldraskap”, skriver Delér och fortsätter:

“Jag är så glad att vi båda verkligen vill barnens bästa och bara hjälpa varandra, vi kan umgås allihop vilket jag tycker är fantastiskt för barnen och jag skulle inte vilja att det vore annorlunda. Så vår relation är jättebra, vi vill båda varandras bästa.”

Olsson om separationen: “För olika”

Delér och Olsson avslöjade sin separation sommaren 2022. Influencerparet hade då varit tillsammans i elva år, varav fyra som gifta. 

När Olsson nyligen gästade TV4:s Renées brygga förklarade han att äktenskapet havererade på grund av hans och Delérs olikheter:

“Vi reste jättemycket och jobbade med samma sak och kunde resa jorden runt och alltihopa. Men sedan kanske vi växte upp litegrann och insåg att vi kanske är lite för olika för att det här ska fungera smidigt. Det är nog bättre att vi är två lyckliga föräldrar som inte är ihop men har en väldigt bra relation”, säger han i programmet enligt Aftonbladet.

Foto: TV4

Jon tillägger att uppbrottet inte var lätt med tanke på att han och Delér har barnen Leon och Leia tillsammans:

“Det är klart att det har varit supertufft just i och med att ingen av oss ville att det skulle bli så här. Att man ska börja förklara för barnen att ‘det här är mammas hem och det här är pappas hem'”, tillägger han.

“Fick hat i ett och ett halvt år”

Sedan skilsmässan har Delér ryktats dejta hockeyspelaren Dick Axelsson, 36, som bland annat har figurerat i bilder som influencerns syster Michaela publicerat på Instagram – nu senast i en bild publicerad i Michaelas story den första mars 2024, där kvartetten är på skidsemester.

På frågan om hur kärlekslivet ser ut just nu svarar Janni dock undflyende:

“Definitivt den vanligaste frågan, och jag förstår det haha! Efter att ha varit i ett väldigt offentligt förhållande hela mitt vuxna liv känner jag inte att jag vill dela med mig av den delen av mitt liv här nu. Kanske är det någon form av trauma efter skilsmässan då jag fick hat dagligen i ett och ett halvt år, trots att det var ett gemensamt beslut och vi var väldigt öppna och ärliga med det. Men jag fick ändå skit dagligen här och det var inte kul. Så jag kommer inte dela med mig av den delen av mitt liv för tillfället, jag kanske gör det i framtiden om jag känner för det. Men i nuläget är mitt kärleksliv inte något jag vill dela med mig av här.”

Till skillnad från Delér har Olsson valt att vara öppen med vad som pågår i hans kärleksliv: han dejtar den norska influencern Annette Haga, en relation som offentliggjordes i höstas.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!