Nöje

Joshua Jackson och Jodie Turner-Smith skiljer sig

Skådespelarna Joshua Jackson och Jodie Turner-Smith har separerat efter fyra år som gifta, det rapporterar People som har tagit del av Turner-Smiths ansökan om skilsmässa.

Foto: Shutterstock

Det var under måndagen som ett flertal medier rapporterade att Jodie Turner-Smith hade ansökt om skilsmässa från sin make, Joshua Jackson.

Var ett Dawson’s Creek-fan

Turner-Smith är känd för sin medverkan i filmer som Queen & Slim och After Yang, samt tv-serien Anne Boleyn där hon spelar huvudrollen. Jackson är känd för sin medverkan i tv-serier som The Affair och Dawson’s Creek.

Turner-Smith har tidigare berättat att hon redan var ett av Jacksons fans när träffades på en fest 2018 – och uppenbarligen var det attraktion vid första ögonkastet:

“När jag först träffade min make, hade vi ett one-night stand”, sa hon i en intervju med Seth Meyers 2021. “Vi är i ett två, tre år långt one-night stand nu.”

Turner-Smith och Jakson gifte sig i augusti 2019. I april 2020 föddes deras första barn, en dotter. Enligt People har Turner-Smith begärt delad vårdnad av dottern.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!