Nöje

Julia Roberts uppmärksammar 20-årig bröllopsdag med maken Daniel Moder med sött Instagraminlägg

Julia Roberts är helt klart drottningen av romantiska komedier och även i sitt privatliv verkar hon vara expert på hjärtefrågor när hon nu firar sin 20-åriga bröllopsdag med maken Danny Moder! “Kan inte sluta le och kan inte sluta kyssas”, skriver hon på Instagram.

Foto:Instagram @juliaroberts

Gifte sig 2002

Julia Roberts och Daniel Moder gifte sig 4 juli 2002, efter att de träffats under inspelningen av The Mexican. Bröllopet ägde rum på Julia Roberts ranch i Taos, New Mexico. Gästerna var inbjudna att fira amerikanska nationaldagen med paret – men överraskades istället av bröllopsceremonin!

Idag, 4 juli firar paret 20 årig bröllopsdag! Det passade Julia Roberts på att uppmärksamma med en suddig bild på paret där de kysser varandra. “Tjugo. Kan inte sluta le och kan inte sluta kyssas”, skriver hon till bilden

Foto: Instagram @juliaroberts

Paret har 3 barn tillsammans; tvillingarna Hazel och Phinnaeus, födda 2004, samt yngsta sonen Henry, född 2007.

Foto: Instagram @modermoder

Vill hålla barnen borta från rampljuset

Det har varit viktigt för paret att hålla sina barn borta från rampljuset, därför flyttade paret från Los Angeles till San Francisco.

När tvillingarna Hazel och Phinneaus fyllde 17 år i november 2021 postade Julia Roberts en bild på dem när de var nyfödda med texten “17 av de sötaste åren i livet”. Danny Moder delade en bild på syskonduon när de åt frukost där han tackade för att de hjälpt honom genom faderskapet.

Läs även: Julia Roberts postar sällsynt bild på Instagram för att fira sina tvillingars 17-års dag.

Aktuell med Ticket to Paradise

Just nu är Julia Roberts aktuell med en nya romantiska komedin Ticket to Paradise tillsammans med George Clooney – en film som utlovar exotiska miljöer såväl som skratt och romantik! Spana in trailern här!

Foto: Instagram @juliaroberts

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!