Nöje

Ticket to Paradise – George Clooney och Julia Roberts återförenade i ny romantisk komedi, se trailern här!

Julie Roberts och George Clooney återförenas på vita duken i Ticket to Paradise, en film som utlovar exotiska miljöer såväl som skratt och romantik. Spana in trailern här!

Foto: Universal Picture

Hösten är räddad för alla romcom-fans! George Clooney och Julia Roberts har nämligen återförenats i den nya filmen Ticket to Paradise, som Roberts själv anser vara lika bra som klassikerna Notting Hill och Min bäste väns bröllop.

Julia Roberts första romcom på 20 år

Tidigare i vår berättade Julia Roberts att det inte är någon slump att hon inte har gjort en romcom på över tjugo år – hon kände helt enkelt att inga manus matchade de filmer som hon gjort tidigare i sin karriär:

“Om jag hade läst något som jag tyckte var på samma nivå som Notting Hill eller lika roligt som Min bäste väns bröllop så hade jag gjort det. De existerade inte innan den här filmen”, sa hon till The New York Times i april.

Foto: Universal Picture

Tackade ja på grund av Julia Roberts

Liksom Roberts har Clooney inte heller gjort en romcom på ett tag – faktum är att skådespelaren inte har medverkat i en romantisk komedi sedan 90-talet. Anledningen till att han tackade ja till Ticket to Paradise var att Roberts ville göra filmen:

“Så fort jag läste [manuset] ringde jag Julia och sa, ‘Fick du det här?’ och hon sa, ‘Ja’, och jag sa, ‘Kommer du göra den?’ och hon sa, ‘Kommer du göra den?’ och jag sa, ‘Ja, om du gör den'”, berättar han för Deadline. “Det var bara en av de där tursamma grejerna.”

Foto: Universal Picture

Då har Ticket to Paradise premiär

Ticket to Paradise har Sverigepremiär i september 2022. Spana in trailern här nedan!

Källor: Huffington Post, Evening Standard, Deadline, The New York Times, IMDb

Ticket to Paradise | Official Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!