instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Kanye West är nu den rikaste svarta mannen i amerikansk historia

Av: Metro Mode

Rapparen Kanye West är numera den rikaste svarta mannen i amerikansk historia med en uppskattad förmögenhet på 6.6 miljarder dollar enligt en rapport från Bloomberg som publicerades igår. 

Foto: Instagram @kimkardashian/@Yeezymafia

Det har svängt snabbt för designern/rapparen. I 2018 hävdade Kanye West att han hade skulder på 53 miljoner dollar. Förra året blev dock Kanye officellt miljardär – mycket tack vare sitt märke YEEZY och det 10 år långa samarbetet de signat med GAP i juli 2020 som sägs vara värt nästan 1 miljard dollar. När nyheten släpptes ökade GAP-aktien med 42%.

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Our Generation Music 🔰 (@ourgenerationmusic)

Samarbetet skall släppas i sommar! I samband med nyheten om kollektionen som döpts till YEEZY GAP tweetade Kanye ett smakprov med texten “WESTDAYEVER”

#WESTDAYEVER pic.twitter.com/ASMwbx7T2o

— ye (@kanyewest) June 26, 2020

YZY GAP BEGINS

MOWALOLA JOINS AS YZY GAP DESIGN DIRECTOR

KSG CARTOON MURAKAMI CUDI

JESUS IS KING FILM ON APPLE JAMES TURRELL

YZY SPLY DOC NICK KNIGHT

FOAM RUNNER RELEASE MADE IN USA

JESUS IS KING DR. DRE VERSION

WASH US IN THE BLOOD VIDEO ARTHUR JAFA#WESTDAYEVER

— ye (@kanyewest) June 26, 2020

I Bloombergs rapport från igår värderas Yeezys samarbeten till mellan 3,2 miljarder – 4,7 miljarder dollar. Kanye West är ensam ägare av Yeezy – så majoriteten av hans inkomster kommer därifrån och inte från hans musik.

Kanye har även ägarandel i Kim Kardashians märke Skims.

Metro Mode har tidigare skrivit om den stundande skilsmässan mellan powerparet som varit gifta i 7 år och har 4 barn tillsammans.

 

 

 

 

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår